Лучший оператор детских и молодежных программ!

Курс валют 18.07.2017:  $: 26.00 грн.  €: 29.85 грн

+38 044-486-7121

Список документов и требования к ним. Консульство Болгарии.

Для повнолітніх (після 18 років):

1.  Закордонний паспорт та копія першої сторінки із зазначеними персональними даними. Паспорт повинен бути дійсним принаймні 3 місяці після дати повернення в Україну з Болгарії та повинен мати принаймні 2 вільні сторінки (для віз, сторінка для особливих відміток не враховується) для вклеювання візи та проставляння інших відміток під час подорожі. 

2.  Одна кольорова фотокартка розміром 3.5x4.5, на білому фоні, без посмішки та заколок, 80% лиця, зроблена протягом останніх 6 місяців. 

3.  Копії усіх сторінок внутрішнього паспорту.

4.  Заповнена анкета туриста.

Для неповнолітніх (до 18 років): 

1.  Дитячій проїзний документ та копія першої сторінки із зазначеними персональними даними. Паспорт повинен бути дійсним принаймні 3 місяці після дати повернення в Україну з Болгарії та повинен мати принаймні 2 вільні сторінки (для віз, сторінка для особливих відміток не враховується) для вклеювання візи та проставляння інших відміток під час подорожі.  

2.  Одна кольорова фотокартка розміром 3.5x4.5, на білому фоні,  без посмішки та заколок, 80% лиця, зроблена протягом останніх 6 місяців.  

3.  Нотаріально завірений дозвіл для поїздки за кордон, від обох батьків чи від одного з батьків, який не супроводжує неповнолітнього. Цей документ не поширюється на батьків чи на опікунів, які офіційно мають виключне одноосібне право на виховання неповнолітньої особи. (за відсутністю одного з батьків чи при опікунстві, потрібно подати свідоцтво про смерть копію завірену нотаріально чи судове рішення завірене судом, інше.). 

4.  Копія свідоцтва про народження неповнолітнього заявника.  

5.  Копії усіх сторінок внутрішнього паспорту обох батьків.

6.  Заповнена анкета туриста.

Для пенсіонерів:

    Ксерокопія пенсійного з обох боків

    Довідка з пенсійного фонду про пенсію за останні 6 місяців 

Для студентів (очної форми до 21 року):  

    Копія студентського квитка з обох боків

    Довідка з місця навчання

Для іноземних громадян:

    Посвідка на проживання

    Дозвіл на роботу