Автобусні тури для школярів Європою

Перша фотографія у статті
Опубликовано

Автобусні тури по Європі ДЛЯ ШКОЛЯРІВ
Мрієте, щоб ваша дитина прекрасно відпочила? Ми готові запропонувати автобусні тури по Європі для школярів. Наша компанія - надійний туристичний оператор, яка упродовж двадцяти одного року працює у сфері туризму для школярів й готовий запропонувати лише цікаві, яскраві та запам'ятовуються поїздки.

Діяльність нашої компанії починалася ще в 1994 році. Засновниць є Людмила Олександрівна, яка працювала у сфері туризму і мріяла самостійно організовувати незабутні подорожі. Через пару років після її діяльності, вона все-таки зважилася здійснити власну мрію.

Спочатку це були місцеві тури по Європі. А вже з 1999 року - справжні поїздки по найкрасивішім і барвистих місцях. Саме такі подорожі привели до того, що у 2000 році була відкрита туристична компанія «Сант Валентин».

Всього роки існування фірми було зроблено чимало роботи, щоб юні мандрівники отримали максимум задоволення від поїздки.

Туроператор Сант Валентин зумів зарекомендувати себе як справжній професіонал серед величезного числа конкурентів. Оскільки пропонує незабутні автобусні тури в Європу для дітей різної вікової групи. У 2002 році компанія отримала диплом за успіхи, які вдалося досягти в дитячому туризмі. Крім цього, автобусні тури по Європі рекомендує Міністерство освіти України.

З 2006 року по 2010 рік туроператор брав участь в унікальному проекті, де Сант Валентин визнали кращою компанією, що пропонує молодіжні програми.

У 2014 році отримав звання лідера серед величезної кількості компаній.

Природно, крім перерахованих вище нагород, туристичний оператор володіє необхідними сертифікатами та ліцензіями на здійснення своєї діяльності.

НАША спеціалізація "Автобусні тури"
Туроператор «СантВалентин» володіє величезним досвідом в організації подорожей для школярів і не тільки. Тут з радістю нададуть кращі автобусні тури по Європі в будь-який час року, страхова компанія, менеджери завжди знаходяться на зв'язку. Ми робимо все Можливе, щоб забезпечити максимальний комфорт нашим мандрівникам.

Наша компанія працює зі школами та іншими навчальними закладами, організаціями упродовж довгих років. Ми зуміли вивчити потреби сучасної молоді, тому пропонуємо лише цікаві подорожі по найцікавішім містам, місцях, селища країн Європи.

Складність вибору туроператора автобусного туру для школярів.

Зараз існує величезна кількість компаній, що пропонують автобусні тури для школярів. Саме тому, вчителям, батькам дуже складно вибрати надійного і відповідального туроператора. Адже тільки тоді можна бути впевненим, що подорож пройде на найвищому рівні, діти зможуть Отримати море позитивних емоцій та корисної інформації. Наша компанія - це надійний і перевірений туристичний оператор, що пропонують свої послуги впродовж тривалого часу. Ми організуємо поїздку, яка буде відповідати всім вимогам і побажанням наших клієнтів.

ЧОМУ саме наши автобусні тури?
Головними цілями нашого туристичного оператора є допомога вчителям і батькам. Ми зможемо зорієнтувати клієнтів серед величезного числа пропозицій для школярів і вибрати максимально відповідає вашим потребам, щоб екскурсія вийшла Не тільки цікавою, а й пізнавальною, Опинившись прекрасним доповненням до шкільної програми.

Крім цього, ми несемо відповідальність, щоб маленькі мандрівники були в безпеці. При цьому гарантуємо комфорт під час транспортування, відмінні умови проживання та інші переваги. Ми завжди прагнемо НАДАТИ лише кращі автобусні тури в Європу за вигідними цінами.

Головні переваги нашої компанії

Серед основних плюсів, які отримує клієнт при зверненні до нас, слід виділити:

- Досвід. З дня створення компанії, ми працюємо з дітьми шкільного віку. Тому автобусний тур в Європу повністю розроблений на юну аудиторію мандрівників;

- Кращі гіди. Попри те, що діти їздять зі своїми вчителями все ж кожну групу супроводжує гід нашої компанії, Який має достатньо досвіду, щоб допомогти дітям в будь-який час доби й відповісти на будь-які питання, що цікавлять. Крім цього, в кожному місті ми замовляємо кваліфікованих гідів, які зможуть розповісти про місцеву культуру;

- Безпека. Величезна кількість вчителів з різних міст України вважають за краще співробітництво з туроператором «СантВалентин». У нас є достатня кількість нагород і ми володіючи позитивною репутацією серед великого числа конкурентів.

Так що, якщо вас цікавлять гарячі автобусні тури, тоді ласкаво просимо в нашу компанію. Ми зможемо запропонувати лише найкращі екскурсійні подорожі по вигідних розцінках, відповідно до ваших уподобань.

ПЕРЕВАГИ ВИБОРУ ВІДПОЧИНКУ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ САМЕ В автобусні тури до Європи.
Серед величезного числа варіантів мандрівництва, саме автобусні тури мают попит. І це не дивно, адже подібний відпочинок має масу переваг. Ось головні з них:

- Доступна цінова політика;

- Мандрівники зможуть побувати в багатьох цікавих місцях і містах, економлячи час на піших прогулянках;

- Немає потреби, самостійно планувати маршрут, під час поїздки враховувати особливості місцевих правил, спілкуватися з поліцією, все це за вас зробить гід зі знанням мови;

- Нові знайомства і комфорт подорожі.

ПЕРЕВАГИ ЗАМОВЛЕННЯ АВТОБУСНИХ ТУРІВ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ У НАШІЙ КОМПАНІЇ
Попри те, що чимала кількість туроператорів пропонують автобусні поїздки для школярів, ми є кращими серед конкурентів. Замовляючи тури саме у нас, ви дозволите своєму чаду відмінно відпочити в компанії своїх однолітків, дізнатися багато корисного, побачити щось нове. Насичена екскурсійна програма замінить нудні уроки і посприяє розвитку дитини. Ми зробимо все можливе, щоб організувати комфортну і безпечну подорож.

Як замовити незабутню подорож?

Для того, щоб замовити тур, досить відвідати наш сайт, вибрати найбільш підходящий напрямок. Після цього, потрібно заповнити порожні поля, де вказується адреса електронної пошти, ім'я, телефон та інша інформація. Також слід позначити дату поїздки. Після цього менеджер зв'яжеться з вами й допоможе вибрати максимально придатний варіант подорожі.

Крім цього, в нашій компанії діє дисконтна політика. Вона актуальна для постійних клієнтів. За допомогою знижок ви зможете істотно економити. Дані бонуси діють для всіх клієнтів, хто звертається саме до нас.