Париж

Перша фотографія у статті
Опубликовано

Париж є основою більшості турів в Сант Валентині!

Зробити Селфі біля вишуканих палаців і відкрити таємниці легендарного Парижа Шкільний тур в Париж залишиться у вашій пам'яті назавжди. Ми разом прогуляємося по величному центру багатоликої столиці Франції, зупинимося на величезних площах, помилуємося знаменитими палацами та замками. Будьте готові долучитися до неймовірного минулого цього дивного міста з унікальною всепроникною атмосферою! Які враження подарує автобусний тур Прага - Париж?

Кожен камінь в бруківці цього містичного міста зберігає багатовікові таємниці французького двору, історії сходження на престол прославлених королів і королев, пошуку ними справжньої великої любові, а також спроб перемогти в безсоромних інтригах в ім'я впливу і влади.

Палаци і замки блискучого Парижа.

Дитячий тур в Париж складений особливо ретельно. Ви побачите три з п'яти королівських площ: Вікторії, Вандомскую і площа Згоди. Наша незабутня зустріч відбудеться у Лувра, який визнаний одним з найбільших музеїв світу, де зберігаються найцінніші твори мистецтва. Адже раніше в цьому палаці жили й правили французькі королі.

Якщо ви виберете автобусні тури в Париж, то помилуєтеся розкішним Пале-Роялем, спорудженим кардиналом Рішельє. В архітектурі цього прекрасного будівлі гармонійно поєдналися вдумлива старовина і викликає сучасність. Чого тільки варті колони Бюрена, що стали невіддільною частиною туристичного Парижа.

Мрієте спробувати паризькі круасани з шоколадом в незабутньої затишній атмосфері? Тоді вам з нами в романтичну галерею Вів'єн, яка особливо перетворюється в негоду.

До речі, вам відомо, що променевий принцип площ в цьому місті порушений? Ви побуваєте на цьому місці й дізнаєтеся, чому це сталося.

Легенди й таємниці Парижа

Що спільного між авантюристкою графинею де Кастільоне і вишуканою Коко Шанель?
Як французькі королеви мстилися своїм чоловікам зраду?
Як зустрілися і полюбили один одного Генрі Другий і Діана де Пуатьє?
Ми пройдемо стопами творця класичної комедії Мольєра, дізнаємося, чим жила його трупа, як з'явився знаменитий театр «Комеді Франсез», і чому там так люблять фотографуватися сучасні парижани й гості міста. Ми зупинимося біля Опери Гарньє, де з тріумфом йшли вистави Сергія Дягілєва і танцювали Серж Лифар і Рудольф Нурієв.

Всі ці пригоди здійсняться, якщо ви вирішите замовити автобусний тур в Париж!