Тур Амстердам-Париж

Перша фотографія у статті
Опубликовано

Пропонуємо увазі школярів, батьків та вчителів тур Амстердам-Париж!

Березневі канікули – черговий привід шукати спосіб, як відучити малечу від комп’ютера та планшета? Хочете подарувати дитині справжні весняні краски та живі враження? Це дуже просто. І Сант Валентин простягає вам свою руку дружньої допомоги. Тур Амстердам-Париж – чудова комбінація веселощів, неймовірної краси весняної природи та старовинних культурних пам’яток. Дорога буде простягатися чарівним полотном крізь сонні середньовічні міста, повз величні барокові палаци і фантастичні казкові замки.

Краків

У колишній столиці Польського королівства подорожуючих чекає невелика, але незабутня зупинка у вигляді ланчу на мальовничому березі Вісли в оточенні замкового ансамблю Вавель та мрійливих хвиль річки. 

Берлін

Машина часу насправді існує! Берлін – величезний мегаполіс, в якому можна потрапити в минуле і опинитись в майбутньому, а прогулюючись розкішними вулицями і проспектами, бачити сучасне.  Це місто многогранне та завжди несподіване. Юні мандрівники зможуть самостійно та впевнено перевернути сторінку історії та побачити Берлін таким неповторним, яким він є зараз! У променях весняного сонечка може здатися, що величезний Кафедральний собор крутиться навколо своєї осі, Бранденбурзькі ворота впускають габсбурзьких лицарів на конях, а могутній Рейхстаг ось-ось підніметься в повітрі та бережно доставить мандрівників до зачарованого Амстердаму…

Ласкаво просимо до міста мрії! 

Столицю Нідерландів багато хто називає батьківщиною тюльпанів та скарбницею стародавніх культурних традицій та звичаїв. Саме на цих територіях, як свідчать численні розкопки та рукописи, зароджувались перші в Європі ремесла – хліборобство та сироваріння. Тут на початку 12 сторіччя зародилось виготовлення тих самих дерев’яних голландських черевиків – кломпів, котрі сьогодні можна побачити в широкому асортименті у всіх сувенірних крамничках міста.  Космополітичний та вражаючий Амстердам юні мандрівники з радістю пізнають в оглядовій екскурсії.  

Заансе Сханс

Чи їли ви справжній голландський сир? Його вітчизняні аналоги не враховуються. У невеличкому мальовничому селі Заансе Сханс, в 2 годинах від Амстердаму, у вас буде можливість виправити ситуацію і дізнатися який насправді смак у відомого молочного продукту?  Більше того, Сант Валентин забезпечив, щоб кожен мандрівник групи побачив на власні очі як він готується на фабриці.  Заансе Сханс – один з небагатьох населених пунктів з діючими вітряними млинами, в середину яких пускають мандрівників. 

Парк Кейкенхоф

Якщо виїхати зовсім трішки на південь  Амстердама, у повітрі відчувається п’янкий та багатий аромат квітів, які, здається, можуть рости тільки в Едемі. З кожним кілометром чаруючі запахи посилюються, а згодом перед очима постають казкові поля з усіма можливими кольорами веселки.  Парк Кейкенхоф славиться мільйонами тюльпанів, які тут мають до сотні різновидів, нарцисів, гіацинтів, крокусів, фіалок та інших чарівних квіток, які тут дивовижно зливаються в ціле запашне море. 

Париж - Діснейленд

Досі Ейфелева вежа виднілася на шкільних щоденниках, зошитах та блокнотах. Сант Валентин розуміє, як ніхто те, що годі милуватися довершеною красою тільки на папері. Місто, за яке не шкода «вмерти» - Париж – потішить дітлахів невимовною красою культурних пам’яток, вулиць, околиць та скверів, неодноразово описаних в безсмертних романах Дюма, Гюго, Стендаля та інших французьких класиків.

Мандрівники гарантовано привезуть звідси романтичний та піднесений настрій, а також сотні світлин, зроблених біля мосту Олександра Третього, Тріумфальної Арки, Нотр-Дам-де-Парі, на Вандомському майданчику, Єлисейських полях та острові Сіте. 

Побувати в столиці Франції і не завітати до Діснейленду – просто злочин! Тут подорожуючі будуть цілий день ловити хвилю позитиву та нестримних вражень.   

Нюрнберг

Продовжити драйвовий та активний відпочинок пропонується в найбільшому у всій Європі водному парку розваг. Це знаменитий Palm Beach, що знаходиться на околиці  Нюрнберга.  Безліч гірок, човників-качель та загадкових печер знаходяться під відкритим дахом, нагадуючи величезну країну чудес.