2022 - Лондон & околиці + курси мови в університеті Kingston

ЛОНДОН
Лондон
Венстминстер
Виндзор
Лондон Ай
Пикадилли
чессингтон
    Маршрут
    Киев – Лондон & окрестности + курсы языка в университете Kingston – Киев
    Тип туру
    По країнах
    Авіа тури для школярів
    Мовні курси для школярів
    Транспорт
    Авіа
    Країни
    Великобританія
    Опис туру

    Київ – Лондон + курси мови в університеті Kingston – Київ

    менеджер: Кирило Стаучан kirill@santvalentin.com.ua

    Дати вильотів: 27.06.2022; 06.07.2022

    Вартість: від 855 евро + авіаквиток + виза Великобританії (~ 135 євро).

    Програма

    Дата вильоту: 27.06.2022

    1 день Київ - Лондон Виліт з Києва Авіакомпанія МАУ. Збір групи (час уточнюється при бронюванні туру). Прибуття в Лондон, аеропорт Гатвік. Трансфер в Лондон. Зустріч групи представником сторони що приймає. Розселення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    2 день Лондон Сніданок. Ланч *. Виїзд в університет Kingston. Знайомство з університетом. Оглядова екскурсія по Лондону: ми побачимо легендарні пам'ятники архітектури, що приваблюють туристів з усього світу: будівля Парламенту і Біг Бен, Вестмінстерське абатство, Уайтхолл, Даунінг стріт, парк Сент Джеймс, Букінгемський палац, Трафальгарську площу, знамениті вулиці міста і набережні Темзи. Прогулянка по Трафальгарській площі (Trafalgar Square) - найбільш жвавій площі Лондона, що символізує національну гордість і військову міць країни та прикрашену двома великими фонтанами й статуєю адмірала Нельсона, який розгромив в 1805р. французів та іспанців в морській битві при Трафальгарі. Сьогодні площа - місце мітингів і демонстрацій. Відвідування Національної галереї (National Gallery) унікальної колекції з понад 4500 творів мистецтва. Це подорож в історію західноєвропейського мистецтва, включаючи всі великі напрямки й знаменитих художників протягом шести століть. Від готичного стилю й італійського Відродження до французьких імпресіоністів, від релігійних картин до портретів і пейзажів - в Національній галереї кожен знайде щось на свій смак! Ви побачите: автопортрет Рембрандта, шедеври Леонардо да Вінчі, Гольбейна, роботи Рафаеля, Тиціана, Рубенса, Караваджо, Моне, Родена, збори французьких імпресіоністів, англійських пейзажистів і портретистів. Повернення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    3 день Лондон Сніданок. Факультативно: Поїздка поїздом у Віндзор - літню резиденцію Її Величності Єлизавети ІІ, закладену в ХІ столітті Вільгельмом Завойовником. Відвідування каплиці Святого Георга, де поховані англійські королі, включаючи Генріха VIII й Георга VI; залу вітання з гобеленами й полотнами Ван Дейка, Рембрандта та ін. Віндзор дбайливо зберігає все традиції й перекази героїчного минулого. Повернення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    4 день Лондон Сніданок. Ланч *. Факультативно: Відвідання Кафедрального собору Святого Павла резиденцією єпископа лондонського і духовним центром Сіті, знаменитого шедевра архітектора Крістофера Рена. Саме тут проходило вінчання принца Чарльза і принцеси Діани. Піднімемося на три галереї: внутрішню Галерею Шепіт, і зовнішні Кам'яну і Золоту галерею (530 сходинок) звідки відкривається приголомшливий вид на Лондон. Собор Святого Павла є усипальницею майже двохсот найвідоміших громадян Великобританії (герцога Веллінгтона, адмірала Нельсона, Крістофера Рена). Прогулянка по Ковент - Гардені - одному з найбільш унікальних і чарівних районів міста з різноманітними спокусами. Тут знаходяться однойменний Королівський оперний театр, площа Пьяцца з Центральним ринком, Музей Лондонського транспорту. Симпатичні кафе, знамениті бари, привабливі для туристів, вишукані ресторани, найкрутіші модні магазини, ринки, вуличні актори і культурні заходи - все це дивує і заворожує гостей столиці. • Millenium Footbridge-самий молодий міст Лондона, побудований в ознаменування настання нового тисячоліття і став одним з декількох масштабних споруд, зведених в Лондоні у зв'язку зі святкуванням міленіуму; • район Саутворк і Бенксайд: побачимо відтворений шекспірівський театр «Глоб», галерею Тейт - Модерн, безліч старовинних пабів. Повернення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    5 день Лондон Сніданок. Уроки 4 години. Ланч *. Факультативно: відвідування Вестмінстерського абатства. Для англійців абатство це більше, ніж церква це святилище нації, символ всього, за що боролися і борються британці. Це знамените місце, де, починаючи з правління Вільгельма Завойовника в 1066 році, коронувалися всі англійські монархи. Багато з них поєднувалися тут шлюбом, багато тут поховані. Майже кожна відома історична постать Британії пов'язана з Вестмінстерським Абатством Факультативно: Лондонський Акваріум Це одна з найбільших виставок підводного світу в Європі, де містяться сотні видів риб та інших мешканців моря. Це єдине місце в Лондоні, де можна побачити акул, гігантського морського вугра, піраній і електричних скатів. Факультативно: політ на колесі огляду LONDON EYE, де протягом 40 хвилин Ви насолодитеся панорамою столиці світу з висоти 135 метрів і побачите весь Лондон як на долоні! Повернення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    6 день Лондон - Чесінгтон Сніданок. Уроки 4 години. Ланч *. Факультативно: поїздка на поїзді в парк Chessington World of Adventures - одного з найбільших парків розваг для людей будь-якого віку. "Чессінгтон" розділений на 9 територій, зі своїми за захоплюючими атракціонами: Animaldventures, Beanoland, Forbidden Kingdom, Market Square, Mexicana, Mystic east, Pirates Cove, Toytown, Transilvania. У кожній з цих територій вас будуть і лякати й радувати одночасно. Відоміший атракціон парку «Помста Рамзеса» - єдиний в Великобританії атракціон, застрашливий відразу трьома речами: висотою, швидкістю і водою. Атракціони «DRAGON FALLS» і «SAMURAI» покрутять вас в усіх напрямках. Повернення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    7 день Лондон - Оксфорд Сніданок. Ланч *. Екскурсія вихідного дня. Факультативно: Поїздка в університетський Оксфорд. Оксфорд - дивно симпатичний і жвавий університетське місто. Серед поважних старовинних будівель, панує особлива атмосфера. В Оксфорді неможливо не піддатися чарівності старовини й академічного шарму. Прогулянка по Оксфорду: вежа Керфакс, Мадлен коледж (його дзвіниця - символ міста); Мертон коледж, церква. Св. Діви Марії, коледж. Святої Трійці. Повернення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    8 день Лондон Сніданок. Уроки 4 години. Ланч *. Факультативно: Відвідання Лондонського Тауера, одного з найпопулярніших пам'яток Лондона, який на протязі дев'ятисотлітній історії був фортецею - резиденцією королів, збройовим складом, монетним двором, сховищем королівських коштовностей і скарбницею, а також в'язницею, місцем страти і навіть зоопарком! Тауер служить нагадуванням про криваве минуле Британії. Це масивна середньовічна фортеця зі сторожовими вежами бійницями, - була побудована в XI столітті Вільгельмом Завойовником, щоб забезпечити безпеку столиці. І сьогодні Тауер залишається фортецею для зберігання неоціненних коштовностей королівської скарбниці. Ви зможете познайомитися з унікальною експозицією старовинної зброї, яка розташувалася на чотирьох поверхах Білої Вежі, а так само здійснять подорож по коморі скарбів Британської корони. У Тауері можна побачити знаменитих бифитеров - зберігачів палацу, одягнених в традиційні барвисті костюми, які є одним із символів Лондона, як і сам Тауер. А ще ви побачите Tower Bridge. Неоготичний Тауерський міст - один з найзнаменитіших і відомих у світі мостів, символ Лондона. На виставці Ви дізнаєтеся про історію створення та існування моста, насолодитеся чудовою панорамою Лондона; оригінальна архітектурна споруда - будівля лондонської мерії та легендарний Крейсер Її Величності - «Белфаст»! Прогулянка на кораблику по Темзі від Вестмінстера до Грінвіча - прекрасна можливість побачити Лондон і його головні визначні пам'ятки з незвичного ракурсу. Відвідування Грінвіча - колиски морської слави Британії, який раніше був морськими воротами Лондона, де знаходяться: Королівська обсерваторія, де проходить знаменитий нульовий меридіан; Музей астрономічних і навігаційних пристроїв. Повернення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    9 день Лондон Сніданок. Ланч *. Факультативно: відвідування музею воскових фігур Мадам Тюссо, де Вас очікує зустріч з улюбленими акторами, зірками поп- і рок - музики, спортсменами і зірками Голлівуду, також зустріч з відомими й сумно прославилися особистостями, з членами королівської сім'ї, а в кімнаті Жахів (« The Chamber of Horrors ») - з катами, розправляються зі своїми жертвами. Ви зможете відвідати чудову виставку "The Spirit of London" («Дух Лондона»). Факультативно: відвідування музею Шерлока Холмса - будинки на Бейкер-стріт, створеного з любов'ю до знаменитого детектива, згідно з духом вікторіанської епохи й творами Артура Конан-Дойля. Ви опинитеся в цієї англійської вітальні в вікторіанському стилі, де можна погрітися біля каміна, приміряти знамениту «капелюх мисливця за оленями» і доторкнутися до улюбленої трубки геніального детектива. Повернення в сім'ї. Вечеря. Ночівля.

    10 день Лондон - Київ. Сніданок. Ланч *. Трансфер в аеропорт. Виліт з Лондона.

    У вартість входить: Трансфер в обидва боки, 12 годин уроків в університеті Kingston, розміщення в сім'ях, в престижних районах міста Kingston чи New Malden або Hampton Court, харчування: сніданок, ланч, вечеря, оглядова екскурсія по Лондону.

    Додатково оплачується. Переліт Київ-Лондон-Київ, консульський збір Великобританії 135 євро; факультативні екскурсії і вхідні квитки в музеї, замки; проїзд на громадському транспорті в Лондоні 65 євро. Страховка - 7 євро.

    Вартість вхідних квитків і екскурсій* ♦ Вестмінстерське абатство з аудіогідом -25 євро ♦ Колесо "London eye" 40/45 євро ♦ Windsor (з проїздом) - 45 євро ♦ Тауер з аудіогідом - 35/40 євро ♦ Парк Розваг "Chessington" - цілий день - з проїздом -55 / 60 євро. ♦ Виїзна екскурсія в Оксфорд - цілий день - 50 євро. ♦ Музей мадам Тюссо - 45/50 євро. ♦ Собор Святого Павла 20 євро ♦ Прогулянка на катері по Темзі в Грінвіч і відвідування Королівської обсерваторії, нульовий меридіан - 25 євро.

    Також можливо, за бажанням * ♦ London Dungeon -30/35 євро. ♦ Музей Шерлока Холмса - 20 євро ♦ Лондонський Акваріум - 25 євро. ♦ Безплатний відвідання у супроводі керівника групи: Національної галереї, Британського музею, Музею Науки, Музею природознавства, Прогулянка по районах Лондона.

    Термін подачі документів до Посольства: не пізніше, ніж за 6 тижнів до початку туру.

    Примітка: спеціальні вимоги при подачі документів запитуйте у менеджера при бронюванні.

    Ціна

    від 855 євро + а/к

    менеджер: Кирило Стаучан

    kirill@santvalentin.com.ua

    +380960303330