Будапешт - два міста в одному

Перша фотографія у статті
Опубликовано

Одна з основних столиць Європи - основний опорний пункт в екскурсійних програмах Сант Валентин.

Прогулянка старовинними вулицями Буди й Пешти та подорож в романтичне минуле. Шкільний тур в Будапешт відкриє для вас неймовірної краси чарівні перлини Дунаю. Саме так називають цей незвичайне місто і місцеві жителі, і його численні гості. Ми разом піднімемося на гору Геллерт і побачимо чарівні пейзажі з висоти пташиного польоту. Після цього захопливого духу видовища спустимося вниз і розглянемо пам'ятки угорської столиці більш докладно. Ви відчуєте силу і шарм мальовничого Дунаю з вишуканими мостами, прогуляєтеся старовинними вуличками горбистої Буди й поринете в круговорот жвавій багатолюдній Пешти.

Якщо мрієте побачити місто очима корінних жителів - мадярів, то нам по дорозі. "Перлина Дунаю" залишиться у вашому серці назавжди! Які враження подарує автобусний тур Прага-Будапешт? Дитячий тур в Будапешт - це захоплива подорож у героїчне минуле й успішне сьогодення багатовікової Угорщини. Ви коли-небудь бачили історичну хрестоматію, створені не літераторами, а скульпторами? Вона існує! І знаходиться на площі Героїв у одній з найкрасивіших столиць світу. Монументальний пам'ятник поставили в Будапешті на честь тисячоліття набуття батьківщини.

А як же без променаду по Міський гаю, в якій височить замок Вайдахунядь! І ми обов'язково зайдемо в Базиліку святого Іштвана, де покояться шановані мощі засновника країни. Неймовірні пам'ятки Будапешта.

Наші автобусні тури в Будапешт включають:

Автопрогулянку по проспекту Андраші;
огляд найкрасивішої будівлі, в якій розташована резиденція угорського парламенту;
підйом на фунікулері в резиденцію угорських королів - Будайську фортеця;
прогулянку по стінах Рибальського бастіону.
Історія мадярів, побачена зсередини. Ми обійдемося без точних історичних дат і численних імен, якими наповнені сторінки історії. А ось жартувати й сміятися будемо вдосталь! Ви дізнаєтеся:

Які пригоди траплялися з мадярами-кочівниками;
як угорці здобули батьківщину;
який вплив на традиції й культуру справила турецьке ярмо, що тривало 150 років;
що сприяло відродженню патріотизму.
Сант Валентин кличе вас в путь!