Флоренція

Перша фотографія у статті
Опубликовано

У програмі «AQUARDENS» - Флоренція - Сієна - Рим - Ватикан - Болонья - Венеція - Будапешт без нічних переїздів, неможливо пройти повз такої перлини нашого туру, як Флоренція. Колиска відродження, кузня талантів, мати геніїв ... Скільки прекрасних порівнянь «почула» на свою адресу Флоренція протягом століть! Чому про це місто писали і пишуть вірші? У чому криється секрет його привабливості для всього світу? Чому саме на це місто спрямований погляд цікавого туриста? Та тому, що він гідний своєї популярності!

Почнемо нашу прогулянку з площі Санта Кроче. Це місце проповідей і розваг вражає своєю унікальністю і сьогодні. Тут розташована церква, присвячена Святому хресту, справжній Пантеон Італійської слави, місце поховання видатних флорентійців - Мікеланджело, Галілео Галілея і Макіавеллі. Мистецтво, наука і політика злилися воєдино під загальним дахом. У складі групи Сант Валентин ви зможете ознайомитися з багатьма з них.

Викликає захоплення Палаццо Веккьо, який височить над площею Синьйорії, що стала мовчазним свідком урочистостей і багать «марнославства».

А кафедральний собор на площі Дуомо, увінчаний знаменитим куполом Брунеллески, присвяченим Найсвятішої Діви Марії з лілією в руці - символом чистоти і символом міста!

У Флоренції краса, як свіжий весняний вітер, наповнює вас прохолодою насолоди від побаченого. Тут в кожному цеглинці, в кожної примхливої ​​завитки, в кожному скульптурному образі відчувається присутність геніальності. Виникає непереборне бажання доторкнутися до прекрасного, створеному руками флорентійців.

Серед знаменитих городян - Данте Аліг'єрі, батько-засновник італійської мови й автор всесвітньо відомих літературних творів. Леонардо да Вінчі - винахідник, письменник, художник, дотепер збудливі уми вчених таємницями своїх досліджень. Як не згадати Мікеланджело, чий Давид з Галереї Академії щорічно захоплює мільйони туристів? Або Амеріго Веспуччі й Джованні да Верраццано, першовідкривачів нових земель? А Брунеллески, Боттічеллі, Мазаччо, Донателло та інші художники, які зробили Флоренцію такою, яка вона є сьогодні? Тиха і, на перший погляд, спокійна річка Арно і раніше пишається старим мостом Ponte Vecchio, що прикрашає її, як коштовний пояс. Цей список - всього лише маленька крапля у величезному творчому океані, Сант Валентин заповіт «зануритися» в нього.

Запрошуємо вас в наше улюблене місто! Всього за дві години ви зможете ПОБАЧИТИ - красу, ДІЗНАТИСЯ - історичні факти, забрати - спогади, який будуть «зігрівати» вас завжди. Програма

Сант Валентин кличе вас в путь!