Канікули у французькому стилі зі швейцарським розмахом

Перша фотографія у статті
Опубликовано

Наприкінці березня особливо відчуваються чарівні аромати весни, які надихають жити цікаво та динамічно. То чому б не влаштувати собі й своїй малечі незабутні канікули по найкрасивішим куточкам Європи?

В турі Цюрих – Париж є все необхідне для щасливого та радісного відпочинку непосидючих та допитливих школярів. Коли розмова йде про дитячі канікули оператор «Сант Валентин» із задоволенням стає казковим птахом і бережно розсаджує на свої крила маленьких мандрівників.

Програма тура охоплює цікаві прогулянки по мальовничим місцям Швейцарії, підйоми на височезні оглядові майданчики старовинних замків, відвідування музеїв різноманітних чудернацьких речей, катання на численних атракціонах Діснейленду та поїдання смаколиків.

Прага - Мюнхен

Враження починаються з величної чеської столиці, розташованої на берегах Влатви. Ця річка просто сяє, відображуючи золоту розкіш старовинних соборів та монастирів. Найгарнішими з них вважаються  св. Віта й Іржі та Страгова, красою яких обов’язково зможуть насолодитися щасливі замовники туру Цюрих - Париж. Центр Праги утопає в видатних культурних пам’ятках. Всього за якихось 2 години юні мандрівники побачать знамениту Ратушу, Карлів міст, Порохову вежу, а також роблять безліч чудових світлин на Вацлавському майданчику.

І прямо на дитячих очах загадкова велич Праги плавно перейде у дивовижність сонячного Мюнхена, котрий з усіх сторін оточений чарівно-красивими озерами з дзеркально чистими синіми водами. Починаючи від середньовічного шарму собору Святої Діви Марії й завершуючи помпезною розкішшю резиденції Австрійських монархів.

Цюріх - Штайн ам Райн

По дорозі до Цюріха знаходиться справжнє втілення швейцарського шале. Це невеличке містечко Штайн ам Райн, яке до наших днів зберегло свою автентичність і виняткову естетику Середніх віків. В 3.5 км звідси знаходяться найбільший в Європі комплекс водоспаду Рейна.

Цюріх зустріне мандрівників довершеними лініями архітектури, котрі оточує величезний майданчик Предігерплац. Саме тут знаходиться величний Фрауенмюнстер – собор, на якому, в єдиному екземплярі, красуються знамениті вітражні композиції Марка Шагала. Навіть торгові будівлі Цюріха мають чарівний та аристократичний вигляд. Овиті омелою вузькі провулки ведуть до магазинів унікальних прикрас, запашних пекарень, кондитерських, в яких можна скуштувати неймовірні авторські тістечка одразу з печі.

Фонтенбло - Париж

Уявіть собі, що одна і та ж будівля упродовж 700 років залишалася розкішним архітектурним ансамблем, в якому мешкало не одно покоління королівських сімей з придворними свитами, худобою та челяддю. Мова йде про неперевершений палац Chateau de Fontainebleau в місті Фонтенбло, яке є світовим надбанням ЮНЕСКО. Монарша архітектура оточена мальовничим парком з різноманітними екзотичними деревами та геніальними садовими композиціями.

В турі Цюрих – Париж мандрівники звичайно ж із нетерпінням чекають прибуття до омріяної французької столиці. Тут їх чекають справжні туристичні фетиші, починаючи з Ейфелевої Вежі і закінчуючи винятковим шармом Нотр Дам де Парі.

Найбільш активні та енергійні, прибувши в місто, яке вже стало синонімом мега розваг – Діснейленд зможуть на цілий день відчути себе почесними гостями «імперії щастя».

Нюрнберг – Вроцлав

Мандрівка завершується так же захопливу та смачно в прямому і переносному сенсі, як і починалась. Нюрнберг – це справжній рай для дітлахів усього світу, тому що тут знаходиться величезний аквапарк просто неба «Palm Beach». Він славиться найдовшими закрученими коридорами та найкрутішими гірками. А коли настане вечір, мандрівники зможуть помилуватись рожевим заходом сонця на одному із сотні мостів, що об'єднує чисельні острови чарівної столиці Нижньої Сілезії – Вроцлава.