Мовні курси за кордоном для дітей міф чи реальність?

Перша фотографія у статті
Опубликовано

Мовні курси за кордоном давно стали реальні для дітей і дорослих. Ще на початку 2000х ми відправляли перші групи дітей на навчання англійської мови в Лондоні і знаємо всі тонкощі цієї нелегкої справи. Нашим клієнтам здається, що Британія далека й неприступна країна, але щороку ми відправляємо понад 400 школярів на мовні курси в Лондон.

Автобусний тур в Лондон об'єднує в собі не тільки захоплюючий і цікавий Лондон. По дорозі, школярі проїжджають всю Європу і в кожному місті дізнаються культуру і історію різних країн.

У Лондоні курси англійської мови проходять щодня по 3 години. Всіх учнів ділять по знанню мови і розподіляють по групах, де школярі зможуть поліпшити свої знання з носіями мови. Школярі проживають в сім'ях, в яких повністю занурюються в побут, культуру і мовне середовище англійців. Сім'ї, в яких проживають діти, з радістю зустрічають наших туристів вже більше 20 років, вони перевірені часом і досвідом.

Навчання англійській мові проходять на курсах в програмі Англія & Об'єднана Європа (курси + екскурсії). А також є унікальна можливість проходити мовні курси в університеті Kingston в програмі Англія + курси мови (університет Kingston) & об'єднана Європа. По закінченню курсу учням видають сертифікати, які залишаться не тільки як пам'ять про Лондоні, а й дадуть хорошу базу для подальшого навчання.
 
Кожну групу супроводжують кращі керівники, які прекрасно знають маршрут, знаходять контакт з будь-яким дитиною, знають кращі заклади з правильним харчуванням для дітей, хороші сувенірні лавки, які допоможуть заощадити і просто подарують незабутні емоції. Автобусні тури в Лондон для школярів користуються величезною популярністю, так як тут вони дізнаються безліч різних країн, вчаться новому і вивчають англійську мову, і знаходять нових друзів.