Тури в Швейцарію

Перша фотографія у статті
Опубликовано

Прагнення до досконалості та неперевершеності в усьому, спонукає відвідати центр світової розкоші та багатства – Швейцарію. Для дітей шкільного віку ця країна стане місцем надзвичайних відкриттів та незабутніх вражень. Урізноманітнити маршрут допоможуть захоплюючі екскурсії на батьківщину Моцарта – місто Зальцбург, а також до величного Мюнхена та Будапешта. Коли за роботу беруться туроператори Сант Валентин – мандрівники можуть бути впевненими, що їх подорож у надійних руках. Тур до Швейцарії стане яскравою сторінкою в житті і дітей і дорослих. 

Дьйор

Відразу після перетину українсько-угорського кордону, подорожуючі потрапляють у казкове старовинне місто, котре утворилося тут на пагорбі Капталан, розташованого над злиттям річок. В Дьйорі збереглась видатна середньовічна будівля -  Фортеця Єпископів, яка протягом кількох сторіч підряд витримала не один штурм.

Зальцбург

Рідне місто великого композитора Вольфганга Амадея Моцарта – Зальцбург – гостинно зустрічає мандрівників палацово-парковим комплексом «Мірабель». Це дивовижний архітектурний ансамбль з мальовничими алеями, колонадами та садовими композиціями. Стоячи на набережній блакитноводої красуні-річки Зальцах, можна милуватися приголомшуючою панорамою міста. Звідси чудово видно і фортецею Хоензальцбург, і  дзвіниці, і стародавніми готичні башти, і сяючі розкішшю куполи Кафедрального Домського Собору, який також заплановано відвідати. 

Цюріх

Саме з величного Цюріха починається незабутнє знайомство з неперевершеною Швейцарію. Вона відкривається у всій красі не тільки тим, хто прагне придбати справжній Swiss годинник, але і усім, хто не може встояти перед величчю архітектури собору Фраумюнстер з вітражами Марка Шагала, яскравими гармонічними барвами квартала Нидердорф та площі Предігерплац.

Веселі та пам’ятні фотографії обов’язково вийдуть, на найкращому рівні якщо їх робити на вулиці Банхофштрассе чи на пагорбах кварталу Ремісників, звідки відкривається вид на різнокольорові будиночки на тлі мальовничих Альпийских вершин.  В 20 хвилинах на автобусі від Цюріха знаходиться найбільший в Європі водоспад. 

Люцерн

Знаєте, де мешкає найсумніший у світі лев? Звісно в Люцерні. Тут посеред розмаїття історичних пам’яток, знаходиться величезний пам'ятник Помираючому леву. І тільки допитливі та цікаві дітлахи зможуть хоч трішечки розвеселити швейцарського царя звірів.  

Мюнхен

Альпи – дивовижний шедевр матінки-природи, який поєднує відразу 8 країн. Саме вони, немов казковий місток, «переводять» подорожуючих із Швейцарії до Німеччини, яка зустрічає чарівними околицями сонячного Мюнхена. Тут можна долучитися до видатних мистецьких та історичних пам’яток, зокрема відвідати казковий палац баварських королів, оточений баштами в стилі готики.

Сентендре

В декількох кілометрах від Будапешту в повітрі відчувається солодко-п’янкий аромат свіжої авторської випічки. Мова йде про Музей марципана в Сентендре, заснований в  1994 кондитером Кароєм Сабо. Тут ваші ласуни зможуть не тільки помилуватися дивовижними їстівними прикрасами тортів, але й скуштувати, та взяти солодкий сувенір с собою.  В музеї знаходиться безліч цікавих фото та фігурок казкових персонажів. 

Обирайте тури до Швейцарії та відчувайте дух досконалості разом з Сант Валентином.